viernes, 9 de mayo de 2014

Parlem sobre el futur i Internet





Internet serà el centre de les nostre vides igual que les xarxes socials ja que milions de persones ho utilitzen. Crec que en el futur podrem veure que ,solament, dependrem de Internet i segur que s'arribarà fins i tot a un punt d'addicció ja que la gent no podrà viure sense internet ni xarxes socials. Això, anirà a més fins que ho domini gairebé tot.
És crearan molts dispositius nous i millors, per exemple, ara hi ha poca gent que disposa de les ulleres de google les quals funcionen com un ordinador portàtil però d'aqui uns anys tothom en tindrà unes.
Normalment, utilitzo Twitter perquè trobo que és una bona font d'informació, diversió i on s'hi troba reflexions molt interessants.
M' agradaria aprendre qualsevol cosa ja que no sóc cap experta en internet com altres persones i m'agradaria aprendre a fer diferents coses que normalment no faria.
Un bloc hauria de tenir noticies d'actualitat sobre qualsevol tema, tendències, imatges i conceptes interessants.
En definitiva, penso que, Internet serà un món gegant ja que la gent amb uns segons podrà accedir a les notícies o actualitats recents.
També, els treballs canviaran ja que per twitter o facebook  una persona que té un problema pot comentar a la persona que treballa o sap com arreglar els problemes de l’ordenador i aquest, li dóna les regles que ha de seguir per arreglar la incidència o el problema que té.
Molts dels problemes es resoldran d’aquesta manera i no es tindrà que trucar a un telèfon perquè t’ajudin i esperar a que un home o una dona respongui, així tot serà més fàcil i còmode ja que la comunicació serà més fluida. 
Per acabar, com he dit anteriorment, tothom acabarà estant sempre connectat a Internet i a les xarxes socials i així anirà evolucionant creant noves xarxes i nous llocs de comunicació entre totes les persones del món.

Imatge: mimundointernet.blogspot.com

1 comentario:

  1. Estic d'acord amb tu, però crec que la gent pot aprendre a controlar aquesta addicció.
    Ens comuniquem per twitter!

    ResponderEliminar